Contact

Gemaakt met ❤️

Door Schmit Parking Solutions

Bij Schmit Parking Solutions B.V. begrijpen wij dat parkeren een zorgeloze ervaring moet zijn. Door de modernste technologieën te combineren met betrouwbare hard- en software creëren we een soepele parkeerervaring voor iedereen.

Dagelijks voorziet Schmit nieuwe parkeerlocaties van advies en wordt er service & onderhoud uitgevoerd op meer dan 1000 parkeerlocaties door heel Nederland. Hierdoor beschikken wij over een professioneel team dat graag bijdraagt van advies en ontwerp tot het onderhoud van uw parkeerlocatie.

Om aan de wensen van klanten te kunnen voldoen zijn wij twintig jaar geleden zelf begonnen met het ontwikkelen van ParkXS. Inmiddels wordt ParkXS breed ingezet bij meer dan 500 parkeerlocaties door heel Nederland.

Ga naar onze Schmit-website

Goed om te weten

Certificeringen & Duurzaam ondernemen

Schmit, de organisatie achter ParkXS, streeft naar het vinden van een balans tussen People, Planet en Profit. Tevens voldoen wij aan meerdere certificeringen:

ISO14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem moet voldoen.

ISO9001 is een internationaal geaccepteerde norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.

VCA** om het veilig en gezond werken te kunnen garanderen.